Home Політика Депутати у ”Царському селі” повідкривали приймальні для мільйонерів

Депутати у \”Царському селі\” повідкривали приймальні для мільйонерів

75
В елітному котеджному містечку в серці Києва – "Царському селі", відкрили свої приймальні найнахабніші депутати Верховної Ради, йдеться в розслідуванні журналістів програми "Гроші". 
 
"Царські" приймальні 
 
Потрапити до такої приймальні народного депутата України не вдалося – на дзвоник біля непримітної хвіртки ніхто не відповів. Сусіди переконують, що парадний в’їзд на територію ховається з іншого боку. А простих смертних тут не приймали ані хвилини.
 
Недалеко ще одна приймальня. Тут на дзвінок у домофон відповіли. Журналіст повідомив, що громадяни України хочуть потрапити на прийом до народного депутата.
 
Поки журналісти біля паркану вмовляли пропустити їх до депутата, у парадні ворота без жодних перешкод одна за одною заїжджали елітні автівки.
 
Тим часом жінка, що відповіла на дзвінок у омофон, стала вимагати назвати прізвище народного депутата, який потрібен.
 
"Назвіть конкретно до якого депутата вам потрібно, а я вам скажу, є у нас такий чи ні. В іншому випадку ми звернемося в правоохоронні орган, щоб ви нас перестали турбувати", – пригрозила жінка.
 
У депутатській приймальні слово тримають. За кілька хвилини до приймальні під’їхали міліціонери. Вони повідомили, що хтось подзвонив і розповів про хуліганів. 

Табличка з бонусами 

Коштовні приймальні обранцям дарує держава, переконує нардеп від НУНС Олесь Доній.

За його словами, згідно закону держадміністрації повинні надавати депутатам приміщення для прийому громадян.

"Більше того, згідно цього закону, відшкодування за утримання такого приміщення передбачається в кошторисі Верховної Ради", – зазначив Доній.

Маленька вивіска з написом "приймальня народного депутата" може надавати величезні переваги. Що насправді ховають за парканом, дізнатися не можуть навіть правоохоронці.

"Без дозволу Верховної Ради в приміщення, яке використовує народний депутат, не можуть зайти силові структури", – пояснює Доній. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here