Home Політика Геннадій Зубко зустрівся з дружинами та рідними десантників 95-ої бригади

Геннадій Зубко зустрівся з дружинами та рідними десантників 95-ої бригади

90

У громадській приймальні народного депутата відбулась зустріч Геннадія Зубка та першого заступника Житомирського міського голови Сергія Сухомлина з дружинами та рідними десантників 95-ої аеромобільної бригади, що захищає єдність держави на Сході України. Під час зустрічі говорили про потреби десантників, про проблеми їх родин, про бойовий дух, моральну підтримку та проведення ротації наших військових.

Геннадій Зубко розповів про те, як триває збір допомоги для 95-тої бригади. Він повідомив, що у п’ятницю до місця дислокації було відправлено майже 20 тон вантажу, серед якого продукти харчування, запчастини до автомобілів, особисті посилки та передачі військовим. В ході спілкування співрозмовники вирішили створити наглядову раду по збору коштів, їх розподіленню та витраті. До наглядової ради увійдуть дружини та матері десантників.

«В наглядовій раді будуть працювати дружини, матері, рідні десантників 95-ої аеромобільної бригади. Це важливо для налагодження і підтримки спілкування, для оперативного зв’язку з десантниками. Ми зможемо швидко отримувати інформацію, що саме потрібно нашим хлопцям, збирати та доставляти ці речі до місця їх дислокації. Наглядова рада, у свою чергу, контролюватиме витрату коштів, які збирає фонд «Людяність», – сказав Геннадій Зубко.

«Наше завдання – наповнити фонд. І ми будемо звертатись до підприємств, підприємців, до всіх житомирян. А Ваше завдання – ці кошти раціонально розподілити та ефективно використати», – сказав, звертаючись до дружин і матерів десантників Сергій Сухомлин. Також він повідомив, що на найближчій сесії міськради буде розглядатись питання про виділення 400 тис. грн. для придбання засобів захисту для десантників, зокрема бронежилетів 4-го класу.

У зв’язку з тим, що десантники 95-тої бригади зараз виконують завдання у самій гарячій точці держави, матері військових підняли багато важливих питань, які доручили народному депутату Геннадію Зубку донести до влади, зокрема до з в.о. Президента України Олександра Турчинова та Уряду. Жінки вимагають, щоб уряд вирішив проблему щодо виплати бойових, польових, добових коштів. Щоб військові отримали статус учасників бойових дій, щоб їм йшов стаж з розрахунку 1 рік за 3 роки. Щоб учасники бойових дій та їх родини були застраховані та отримали пакет медичного страхування, щоб всі поранені отримали необхідні медикаменти для лікування. Щоб десантники після завершення виконання обов’язків на Сході і повернення додому, мали змого пройти реабілітацію. Також матері житомирських десантників хочуть розпочати діалог з матерями східних областей, чиї діти беруть участь у бойових діях, але хочуть зупинити протистояння. На думку жінок це буде реальний крок до припинення збройного протистояння.

Нагадаємо, за ініціативи народного депутата Геннадія Зубка та першого заступника Житомирського міського голови Сергія Сухомлина триває збір допомоги для 95-тої аеромобільної бригади. Житомиряни мають можливість щоп’ятниці зібрати та передати десантникам допомогу, особисті посилки та листи підтримки. Також більше інформації можна отримати зі спеціально створених сторінок в соцмережах ВКонтакте та Facebook.

Контакти для надання допомоги та підтримки:

Філія АТ «Укрексімбанк»

в м. Житомирі МФО 311 324

Р/Р 26003015217731

благодійний фонд «Людяність»

Код 22064928

Адреса: м. Житомир, вул. Бородія, 32/98

Тел. (0412) 465 754

Машина відправляється щоп’ятниці.

Можемо доставити до місця дислокації від родичів військових посилки чи передачі (приймаються щоп’ятниці з 10:00 до 12:00. При собі мати посвідчення особи та вказати контакти отримувача).

Україну захищають справжні чоловіки!

Підтримай нашу 95-ту аеромобільну бригаду!

 

Прес-служба народного депутата України Геннадія Зубка


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here