Home Політика Ірина Дембіцька очолила управління інформдіяльності Житомирської ОДА

Ірина Дембіцька очолила управління інформдіяльності Житомирської ОДА

302

Голова ОДА Віталій Бунечко обрав переможця конкурсу на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю – Ірину Дембіцьку.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської ОДА

Відповідне розпорядження «Про повторне визначення переможця конкурсу» підписав Віталій Бунечко.

«Коли обирали начальника інформдіяльності – були чудові фіналісти, з якими я проводив співбесіди. І так як, Галина Перникоза, перейшла на іншу посаду – начальника управління екології та природних ресурсів, я обрав іншого переможця – людину, яка зайняла 2 місце у рейтинговому списку за кількістю набраних балів. Ірина Дембіцька відповідає усім кваліфікаційним вимогам, тому маю надію, що наша співпраця буде плідною та ефективною», – сказав Віталій Бунечко.

Нагадаємо, раніше переможцем конкурсу на посаду начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю стала Галина Перникоза. Вона майже відразу перейшла та очолила інше управління Житомирської ОДА – екології та природних ресурсів.

В ефірі телеканалу «СК 1» Віталій Бунечко заявляв, що Перникоза особисто попросилася на переведення в інше управління. Голова Житомирської ОДА підтримав її у цьому бажанні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here