Home Політика Королевська розповіла про нову назву партії та обізвала екс-соратників ”чекістами”

Королевська розповіла про нову назву партії та обізвала екс-соратників \”чекістами\”

71
Наталія Королевська планує перейменувати свою партію УСДП на "Україна — вперед!"
Про це вона сказала під час громадського форуму "Нові лідери — нова країна", пише Gazeta.ua.
 
"Я приймаю пропозицію громадських організацій щодо цієї назви і сподіваюся, що мої однопартійці це підтримають. Вдячна Вам, що ми разом, – звернулася вона до учасників форуму. – Прийшов час перейти від оборони до наступу. Я знаю, що справедливість є, і за неї треба боротися".
 
За її словами, для цього вона прийшла 5 років тому у БЮТ.
 
"Мені було боляче, мені було образливо, коли два чекіста (очевидно, мала на увазі Турчинова і Кожем’якіна — ред.) вставили мені ніж у спіну, а ще й провернули. Сподівалися, що мене це зупинить. Вони змінили свої цінності на кулуарні домовленості, на те щоб захопити владу у блоці, на те, щоб торгувати місцями у списку".
 
Вона закликала лідерів громадських організацій планувати як вони могли б реформувати країну. Королевська сказала, що настав час йти в політику.
 
У свою чергу лідер громадянського руху "Вперед!" Андрій Панаетов зазначив, що громадські організації мають 4 напрямки роботи — контролювати владу, висунути своїх кандидатів на виборах, які запропонують народні реформи, а після виборів захищатимуть результати голосування. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here