Home Політика Ляшко зареєстрував у Раді законопроект про звільнення Тимошенко

Ляшко зареєстрував у Раді законопроект про звільнення Тимошенко

74
Позафракційний депутат Олег Ляшко готовий на руках винести Юлію Тимошенко з колонії.
 
Про це він написав на своїй сторінці у facebook, пише Gazeta.ua.
 
"Зареєстрував у Верховній Раді законопроект, який передбачає звільнення політичних в’язнів в Україні.
 
В цьому законопроекті ми вимагаємо звільнити з місць позбавлення волі Юлію Тимошенко, Юрія Луценка, екс-виконуючого обов’язки міністра оборони Валерія Іващенка та колишнього міністра екології Георгія Філіпчука.
 
В пояснювальній записці до закону ми посилаємось на резолюцію Європарламенту від 24 травня 2012 року, де євродепутати чітко вказують на політичну вмотивованість кримінальних справ проти колишніх урядовців.
 
Переконаний, що цей законопроект не сподобається нікому. Ні Януковичу, ні Партії регіонів, ні опозиції. Зараз вони думають тільки про те, як навіки залишити Тимошенко в тюрмі, а Турчинов з Яценюком лише імітують процес її звільнення. Спитайте Яценюка, скільки шампанського він випив, коли посадили Юлю? ", – написав народний депутат.
 
Ляшко зазначив, що йому відомо, що таке, коли тебе переслідують за твою професійну діяльність.
 
"Поки влада обкрадає людей, а опозиція продає місця в списку, Юлія Тимошенко бореться за життя в Качанівській колонії. Ці нелюди в погонах роблять все, щоб фізично знищити її. Якою б сильною жінкою не була Тимошенко, їй там дуже важко. Повірте, я знаю про що кажу, бо сам колись був переслідуваний владою за журналістську діяльність", – додав він.
 
За словами політика, цей законопроект покаже, чи хоче парламент виконувати резолюцію Європарламенту, а опозиція – звільнити свого лідера з ув’язнення.

"Я готовий сам на руках винести Тимошенко з колонії. Тільки нехай ці продажні депутати проголосують за закон", – підсумував Ляшко 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here