Home Політика Людмила Зубко зареєстрована кандидатом у мери і зробить Житомир успішним містом для...

Людмила Зубко зареєстрована кандидатом у мери і зробить Житомир успішним містом для людей

137

Підприємиця, голова громадської організації "Житомир, зроби голосніше" Людмила Зубко повідомила про те, що Житомирська міська територіальна виборча комісія зареєструвала її кандидатом у міські голови Житомира.

"На вибори йду від "Європейської Солідарності" – єдиної в Україні партії, яка чітко зафіксувала свій європейський напрямок. Впевнена, що Житомир стане сучасним європейським містом, де мер та міська влада працюють для людей. Я готова до такої роботи!” – написала Зубко на своїй сторінці у Facebook.

Зубко зізналася, що не любить політику, тим більше політиканства чи політичних ігор. Вона вважає, що у міського голови навіть часу не може бути на таке. Для неї реальна міська політика – це турбота про людей.

"У кожному рішенні, яке приймає міський голова, має бути турбота про людей. У цьому полягає моя політика, і саме це зафіксовано у моєму програмному документі "Маніфест успішного міста для людей", – підкреслила Зубко.

На вибори вона йде як людина, яка вміє ставити цілі, збирати команду, заряджати її на результат, делегувати повноваження і організовувати процес.

“Для мене результат – це не одна успішна вулиця Михайлівська, а комфортні Крошня, Богунія, Корбутівка, Центр, Польова, Мальованка і Мар’янівка. Це дитячий садок поряд з будинком замість зростаючих черг у дошкільні заклади. Це відкриті публічні парки замість закритого Ботанічного саду. Чиста вода із крана замість безкінечних ремонтів. Цей перелік можна продовжувати довго”, – сказала кандидатка у мери Житомира. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here