Home Політика Міський голова підтвердив те, що пропонував секретарю міськради піти із посади

Міський голова підтвердив те, що пропонував секретарю міськради піти із посади

150

Під час брифінгу 28 березня міський голова Житомира Сергій Сухомлин підтвердив інформацію про те, що пропонував секретарю міськради Наталії Чиж написати заяву на звільнення.

Разом з тим він наголосив, що на найближчій сесії питання про її звільнення не розглядатиметься. Чи чекати цього вже на наступні засідання, залежить від депутатів міськради.

«Вчора на своєму засіданні постійна комісія підтримала пропозицію про те, аби Наталія Чиж прозвітувала перед депутатським корпусом про свою діяльність на посаді секретяра», – сказав Сухомлин.

Читайте також: "Заяву про відставку під тиском не напишу", – секретар Житомирської міськради Наталія Чиж.

Також він нагадав, що Чиж раніше курувала ті підприємства, навколо яких нині багато чуток і різної інформації, частина з якої підтверджується фактами правоохоронців. Секретаря від цього напрямку роботи відсторонили і передали його заступнику міського голови – Матвію Хренову.

Сергій Сухомлин зауважив, що питання із Чиж не варто політизувати, як це було зроблено відповідними заявами у ВРУ та ін.

Читайте також: Затриманий на хабарі у Житомирі Поповіченко був помічником нардепа від "Самопомочі" разом з Чиж.

Ще одна кандидатура «на виліт» у Житомирській міськраді – заступник міського голови Олександр Фещенко, претензії до роботи якого висловлювалися неодноразово і вже кілька разів у ЗМІ та соцмережах йшлося про його ймовірне звільнення.

Крапки над "і" у цьому питанні, сказав Сухомлин, мають поставити під час найближчої сесії міськради.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here