Home Політика На сесії обласної ради у Житомирі можна буде пройти лише...

На сесії обласної ради у Житомирі можна буде пройти лише за \”тимчасовими перепустками\”

99

На сесії Житомирської обласної ради 25 травня депутати проголосували за зміни до Регламенту обласної ради щодо присутності на засіданнях сесії представників громадськості.

Зокрема, змінами передбачено, що «громадяни можуть бути присутніми на пленарних засіданнях  обласної ради за умови попередньої реєстрації у виконавчому апараті обласної ради.

З метою забезпечення належних умов проведення сесії обласної ради та унеможливлення перешкоджання здійсненню депутатських повноважень, для зареєстрованих громадян надаються спеціально підготовлені місця в сесійній залі та на балконі.

Реєстрація осіб, які бажають бути присутніми під час пленарного засідання ради, відбувається до початку засідання на підставі документа, який посвідчує особу. Зареєстрованим особам видається тимчасова перепустка. Порядок реєстрації осіб, які бажають бути присутніми на пленарних засіданнях обласної ради, та форма тимчасової перепустки визначаються відповідно до розпорядження голови обласної ради.

Громадяни, присутні на пленарних засіданнях обласної ради, повинні утримуватися від вчинення дій, що перешкоджають роботі обласної ради. Особам, які допускали порушення, може бути відмовлено у наданні перепустки».

Прес-служба обласної ради

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here