Партія «УДАР Віталія Кличка» продовжує розбудовуватися. Сьогодні на Житомирщині відкрили два нових офіси політичної організації – в Баранівській міській та Дубрівській сільській територіальних громадах.  Про це повідомляють на офіційній сторінці обласного осередку партії «УДАР Віталія Кличка» у соцмережі фейсбук.

Голова Житомирської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» Олег Дзюбенко привітав партійців з подією та закликав небайдужих приєднуватись до команди.

«Зараз партія розбудовується і дуже важливо, що до організації приєднуються люди з активною життєвою позицією. Адже ми віримо в «УДАР», віримо у Віталія Кличка і тому залучаємо і нових людей і фахових, об’єднаних спільними цінностями. Важливо, що частиною команди «УДАРу Віталія Кличка» стають люди, для яких інтереси країни понад усе»,– зазначив Олег Дзюбенко.

«Ми щиро вдячні команді «УДАРу Віталія Кличка» та нашим однодумцям і прихильникам за довіру. У нас є багато напрацювань і планів, ми бачимо, що багато людей не хочуть стояти осторонь, а вже готові працювати на благо рідної Баранівки та держави. Долучайтесь! Разом зробимо Україну сильною», — зазначила Оксана Загорська, голова Баранівської міської організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Нагадаємо, раніше на Житомирщині відкрили офіси політичної партії «УДАР Віталія Кличка» у Новограді-Волинському, Олевську, Бердичеві та Радомишлі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here