Home Політика Офіційно: Наталія Розинська йде у велику політику

Офіційно: Наталія Розинська йде у велику політику

223

Колишня скандальна телеведуча Наталія Розинська офіційно заявила, що має намір балотуватися на народного депутата до Верховної Ради України від Радикальної партії Ляшка.

Про це повідомляє прес-служба РПЛ, пише Gazeta.ua.
 
"Раніше не планувала балотуватися до Верховної Ради, проте мені не байдужа доля нашої країни, і я прагну щоб вона стала авторитетом для інших держав. На одному з ефірів я зустрілася з Олегом Ляшком, і він запропонував мені балотуватися до парламенту від Радикальної Партії. Це для мене надзвичайна радість, тому я, не роздумуючи, погодилася на цю пропозицію. Я йтиму по Шевченківському округу столиці. Саме в тому районі, де жорстоко вбили студента Індила. Саме в тому районі, де найчесніший прес-секретар України – Поліщук, відверто збрехав про те, що хлопець впав із висоти", – сказала Розинська.
 
"Тому моя місія – відновити справедливість. І я вимагатиму, щоб Поліщук вибачився перед українцями, на яких звів наклеп. Тому для мене є привабливою ідея Олега Ляшка, якого я вважаю найчеснішим і найвідданішим народу України, воістину народним депутатом. Я буду йти з ним плече в плече, нога в ногу. І я вірю в те, що він зможе привести до Верховної Ради чесних молодих людей, таких, як він сам", – додала вона.
 
При цьому екс-телеведуча зазначила, що ідея народного депутата Ляшка створити свою політичну силу, і приводити до влади відповідальних і чесних людей, для неї є близькою
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here