Home Політика Олександр Никитюк вийшов із Партії регіонів після спілкування з мітингуючими

Олександр Никитюк вийшов із Партії регіонів після спілкування з мітингуючими

153

 Заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Олександр Никитюк написав заяву про вихід із Партії регіонів 19 лютого. Нагадаємо: того дня ввечері було захоплено приміщення адміністрації.

“Я вийшов в обід 19 лютого до мітингуючих, які стояли біля стін облдержадміністрації, і поспілкувався з ними. Я розумію їхнє невдоволення на тлі кривавих подій, що відбуваються в Україні. Категорично не погоджуюся з ситуацією, яка призвела до масового кровопролиття”, – зазначив Олександр Никитюк.

На думку депутата, політичну кризу треба вирішувати тільки мирним шляхом.

“Моя донька після горезвісного побоїща студентів торік 30 листопада запитала: “Тату, як далі житиме Україна?” Ми усі розраховували на здоровий глузд, але далі ситуація тільки загострювалася. Мені щиро жаль усіх полеглих та постраждалих у нерівних боях”, – сказав депутат.

Як стало відомо згодом, за ініціативи Житомирської облдержадміністрації на столичний євромайдан було відправлено унікальний реанімобіль для порятунку людей. Про це на позачерговій сесії обласної ради 21 лютого розповів заступник голови ОДА Ярослав Долгих. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here