Home Політика Партія регіонів про арешти: Далі буде…

Партія регіонів про арешти: Далі буде…

204

Останні події, пов’язані з порушенням кримінальних справ проти посадових осіб за отримання хабара та зловживання своїм службовим становищем, є першим етапом серйозної великомасштабної боротьби з корупцією і  результатом дії нового антикорупційного законодавства України.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, так вважає заступник голови парламентської фракції Партії регіонів, член Національного антикорупційного комітету при президентові України Анатолій Кінах.


За його словами, громадськість підтримує думку Віктора Януковича, яка пролунала в ході останнього засідання Національного антикорупційного комітету, що корупція несе велику загрозу для національної безпеки нашої країни та позбавляє українське суспільство та державу в цілому можливості ефективного розвитку.


"Боротьба з корупцією – це стратегічне завдання для нинішньої влади. Чинний закон про засади запобігання та протидію корупції, незважаючи на деякі його недосконалі норми, надає можливість жорстко протидіяти корупційним явищам, особливо в системі державної влади та органів місцевого самоврядування", – зауважив Кінах.


Політик уточнив, що документ суттєво розширює перелік посадових осіб, які можуть притягатися до кримінальної відповідальності за зловживання службовим становищем, а також надасть можливість удосконалити кадрову політику шляхом створення реєстру осіб, що мали причетність до корупційних діянь, та позбавлення їх в майбутньому права займати серйозні державні посади.

За матеріалами: Gazeta.ua
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here