Home Політика Присяжнюк привезе із Китаю трактори і китайців

Присяжнюк привезе із Китаю трактори і китайців

256

 

На 10-му Боаоському азіатському економічному форумі в Китаї Україна заявила про поліпшення свого інвестиційного клімату і отримала запевнення, що сьогодні з Україною ведуть діалог як із потенційним серйозним партнером.

Про це сьогодні за результатами форуму повідомив журналістам Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк, повідомляє AgroNews.

За словами очільника Мінагропроду, на азіатському економічному форумі були обговорені напрямки можливої співпраці між КНР та Україною. «Китай готовий розглядати співпрацю в розвитку сільського машинобудування, виробництва засобів захисту рослин, розбудові внутрішньої логістики і в частині кредитування. Крім того, ми активізуємо обмін студентами та науковцями, які працюють в аграрній сфері», – сказав він

Микола Присяжнюк також повідомив, що невдовзі вирушить до КНР з метою подальших переговорів щодо співпраці в галузі сільського господарства. «Сьогодні Китай на рівних з нами розмовляє і вважає, що наша країна має великий потенціал. Що стосується аграрного сектору, то було вирішено найближчим часом організувати зустріч міністрів сільського господарства Китаю і України», – зазначив Міністр.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here