Home Політика Пушкаренко: Сьогодні від єдності і координації всіх, залежить успіх у боротьбі з...

Пушкаренко: Сьогодні від єдності і координації всіх, залежить успіх у боротьбі з коронавірусом

171

Народний депута України Арсеній Пушкаренко (по центру)

Успіх у боротьбі з пандемією COVID-19 безпосередньо залежить від координації й спільних дій влади, бізнесу та пересічних громадян. Про це під час робочої наради у м.Новоград-Волинський на Житомирщині заявив народний депутат від фракції «Слуга народу» Арсеній Пушкаренко.

«І влада, і бізнес вживають всіх заходів для того, щоб мінімізувати наслідки від пандемії коронавірусу в Україні, мінімізувати наслідки в Житомирській області. І тільки разом, тільки в спільній координації, тільки в об’єднанні зусиль всіх, – і влади, і бізнесу, і громадян, –  ми переможемо цю біду, яка сьогодні вирує в Світі», – заявив Пушкаренко під час візиту групи депутатів Верховної Ради та представників обласної влади Житомирщини на швейну фабрику «LESYAonlybetter». Після початку епідемії в Україні фабрика повністю перепрофілювалася на виробництво захисних костюмів для вітчизняних медиків.

Як написав Арсеній Пушкаренко на своїй сторінці у мережі Facebook, оперативна зміна виробництва швейного підприємства для потреб українських лікарів стала можливою завдяки соціально відповідальному керівництву фабрики, ефективній діяльності місцевої влади, а також фінансовій допомозі небайдужих спонсорів.

«На час карантину підприємство, як соціально відповідальний бізнес, перепрофілювалося з пошивки одягу на пошив захисних костюмів для потреб наших медичних працівників і всіх відомств та організацій, залучених до боротьби з COVID-19. Це стало можливим завдяки злагодженій роботі голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка та першого заступника голови Володимира Федоренка. Дякуючи їхнім своєчасним діям та підтримці BGVGroup, яка виділила відповідні кошти у сумі майже 2 млн грн, Житомирська область нині забезпечена відповідними захисними костюмами. Сергій Войцеховський, який представляв на нараді BGVGroup, поінформував про допомогу у розмірі 14 млн грн, які компанія надала Житомирській області», – написав Арсеній Пушкаренко у Facebook.

Як розповів ЗМІ власник швейного підприємства «LESYAonlybetter» Микола Сиченко, сьогодні його підприємство за один день випускає 1,5 тисяч індивідуальних захисних комплектів для медиків, до яких входять комбінезони, нарукавники, бахіли, фартухи та інший одноразових захисний одяг європейського стандарту.

Народні депутати Тетяна Грищенко, Богдан Кицак, Ігор Герасименко, Сергій Кузьміних, Дмитро Костюк, Максим Перебийніс та Арсеній Пушкаренко під час спільної наради з керівництвом Житомирської ОДА обговорили також поточний план, координацію та забезпечення всіх медичних закладів і служб області відповідними матеріалами індивідуального медичного захисту.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here