Home Політика Рижук отримав на горіхи від міністра Бойка через розрахунки за газ

Рижук отримав на горіхи від міністра Бойка через розрахунки за газ

131

Віце-прем’єр-міністр Юрій Бойко попередив глав областей про те, що керівники на місцях будуть нести особисту відповідальність за ситуацію з незадовільним рівнем розрахунків за енергоносії в регіонах.

Він доручив Міненерговугілля, Мінрегіону та НАК "Нафтогаз України" у двотижневий термін створити робочу групу з аналізу причин зростання заборгованості та вжити невідкладних заходів щодо їх усунення, в тому числі шляхом прийняття відповідних кадрових рішень, повідомили в прес-службі уряду, цитує ДеПо.

При цьому Бойко звернув особливу увагу на неприпустимість незадовільної ситуації з розрахунком за енергоносії в Луганській і Житомирській областях.

«Заручниками непрофесійних дій керівників на місцях не повинні бути прості люди. Якщо справи з розрахунками за енергоносії у вас будуть йти так, як зараз, ми будемо приймати непопулярні різкі заходи», – додав Бойко, звертаючись до першого заступника голови Житомирської облдержадміністрації Миколи Олещенко.

При цьому Бойко похвалив Закарпатську область, яка має рівень розрахунків 93%, а заборгованість за всі опалювальні сезони – всього 780 тис. гривень.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here