Home Політика Соратники Тимошенко у Києві та Львові теж припинили голодування

Соратники Тимошенко у Києві та Львові теж припинили голодування

75
Голова фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Тетяна Меліхова та депутат Київради Олександр Бригинець призупинили голодування солідарності з Юлією Тимошенко.
 
Про це повідомила 10 травня прес-служба фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді, пише Українська правда.
 
Меліхова була на 15-му дні голодування, Бригинець – на 16-му.
 
"Акція голодування на підтримку Тимошенко не припинена, а призупинена", – наголосила Меліхова.
 
"Програма мінімум досягнута: Європа нарешті по-справжньому звернула увагу на Україну і почала бойкотувати участь в Ялтинському саміті країн Європи, через що Саміт був відмінений, а Юлію Тимошенко почали лікувати під наглядом іноземного спеціаліста", – пояснила вона.
 
Лідер фракції у Київраді запевнила, що вони готові відновити акцію, коли в цьому буде потреба і якщо Тимошенко знову почне голодувати.
 
Напередодні, в середу, Меліхова повідомила, що Бригінець втратив свідомість, упав і розсік вухо, – однак відмовився припинити голодування.
 
Між тим, в четвер вранці члени львівської облорганізації "Батьківщини" також припинили голодування, повідомили УНІАН у прес-службі обласної парторганізації.
 
За словами ініціатора акції, лідера львівської "Батьківщини" Романа Ілика, на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку у Львові згорнуто наметове містечко, у якому жили голодуючі, водночас агітаційні намети продовжуватимуть працювати.
 
"Голодування, яке оголосила Юлія Тимошенко, без сумніву, сколихнуло увесь світ. Така тривала відмова від їжі ставила під загрозу не лише її здоров’я, але й життя. Сьогодні ми усі віримо в те, що лікування Юлії Тимошенко буде успішним, що вона одужає, а головне – буде на волі", – сказав Ілик.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here