Home Політика Співзасновники партії “Пропозиція” включені до онлайн-голосування на звання кращого мера українського міста

Співзасновники партії “Пропозиція” включені до онлайн-голосування на звання кращого мера українського міста

658

Інформаційно-аналітичний портал “Коментарі” спільно із платформою “Ratings.comments.ua” запускає нове опитування “ТОП найкращих мерів в Україні”. До переліку включені міські голови обласних центрів. Усі охочі зможуть віддати свій голос із 1 по 14 листопада 2021 року.

В онлайн-голосування включені співзасновники партії “Пропозиція”: міський голова Дніпра Борис Філатов, очільник Житомира Сергій Сухомлин, Кропивницького – Андрій Райкович та мер Миколаєва Олександр Сєнкевич.

Мер – голова міста, на плечі якого покладається велика відповідальність, адже саме він вирішує всі проблеми, що виникають у соціальній, культурній та промисловій галузях, відповідає за комфорт мешканців та розвиток інфраструктури. А якщо йдеться про мерів обласних центрів, то їхні рішення найчастіше впливають і на мільйони мешканців сусідніх міст. Тож видання “Коментарі” пропонує читачам визначити, хто з градоначальників краще, ефективніше, більш відповідально справляється зі своїми посадовими обов’язками.

Отже, кожен охочий може віддати свій голос за мера, якого вважає найкращим в Україні, причому анонімно — ніхто не дізнається, за кого ви проголосували (інші бачитимуть лише загальну статистику). Обрати можна лише одного градоначальника. Змінити своє рішення після голосування вже неможливо.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here