Home Війна Сухомлин розповів, як політики хотіли попіаритися на допомозі військовим

Сухомлин розповів, як політики хотіли попіаритися на допомозі військовим

2959

Двоє політиків упродовж тижня хотіли допомогти військовим із Житомира, але на камери. Мер відмовився і запропонував їм вручити допомогу просто так.

Також до житомирських бійців телефонували зірки футболу, які дякували захисникам.

Про це повідомив Сергій Сухомлин у вечірньому відеозверненні 20 квітня:

«За тиждень була спроба двох політичних діячів України, які в політиці багато-багато років, приїхати в Житомир і на камери вручити якусь допомогу нашим військовим. Я відмовився.

Це було навіть десь грубо. Але я запропонував: якщо хочете допомогти, так передайте нашим хлопцям, без камер, без нічого. Ну, вони відмовилися.

Але, по-перше, в мене питання: де вони були місяць тому, коли в Житомирі було дуже складно і лунали вибухи.

По-друге, зараз у нас в Україні нема політичних партій. Є люди, які працюють, військові, які боронять країну, є ті люди, які допомогають нашим військовим. Ніякої політики в нас немає».

Також Сухомлин розповів про візит у Житомир Андрія Павелка, голови Федерації футболу, який відвідав поранений. Для бійців у військових частинах організували розмову з відомими футболістами.

«Поїхали-поспілкувалися з нашими пораненими бійцями. Потім зібрали по бойових частинах тих, хто воював і зараз воюють. І дуже класно було, коли наші зірки футболу, просто по телефону набрали їх і вони спілкувалися з нашими хлопцями. Зірки футболу: Манчестер Сіті, Ярмоленко – капітан збірної України – дякували і казали, що ними дуже пишаються. У хлопців очі горіли», – сказав Сухомлин.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here