Home Політика У департаменті освіти пояснили, чи можуть політики відвідувати свята у садочках та...

У департаменті освіти пояснили, чи можуть політики відвідувати свята у садочках та школах

1696

Відвідувати дітей під час святкових ранків та передноворічних програм у садочках та школах заборонено. Це пов’язано із карантинними обмеженнями і стосується не лише батьків, а й політиків, які традиційно перед Новим роком масово йдуть у заклади освіти.

Однак є «але».

Про це у коментарі Першому житомирському повідомили в департаменті освіти міської ради.

«Давайте не будемо говорити про різних людей, чи він депутат, чи він батько. На сьогоднішній день є наказ – на масові свята заборонено пускати разом з дітьми», – зазначила заступниця директора департаменту освіти Світлана Ковтуненко.

Однак за словами посадовиці, благодійник має право принести дітям подарунки. Однак не можна особисто роздавати та перебувати на святкових заходах.

«Але якщо благодійник приніс дітям-сиротам чи в спеціалізований заклад якісь подарунки, то це не означає, що він роздає їх особисто дітям. Він комунікує з керівником. Вони завезли, залишили, а далі їх вже будуть роздавати і то під сертифікати, бо ці подарунки не можна так просто привезти», – додала Ковтуненко.

Нагадаємо, у коментарях під постом про відвідування садочку депутаткою міської ради батьки почали обурюватися, що їх не впускали на захід, натомість вхід для політиків вільний.

«От я не зможу побачити ранкове свято свого сина в садку. Бо ж батькам не можна. Тільки депутатам», – написав Дмитро Клименко.

Коментарі обурених житомирян видалили. Однак батьки надіслали «Першому житомирському» скріни.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here