Home Політика У нашій країні люди не хочуть розвитку ситуації як на Українї –...

У нашій країні люди не хочуть розвитку ситуації як на Українї – Путін

122
З опозицією потрібно вести діалог і дати їй можливість використовувати право на демонстрації.
 
Про це Володимир Путін заявив сьогодні на зустрічі з представниками Загальноросійського Народного фронту.
 
При цьому він зазначив, що частина людей, яка вийшла після виборів на демонстрації, переслідує свої корисливі цілі. Влада має право законними засобами закликати до порядку тих, хто порушує Закон під час демонстрацій.
 
"Ми з вами всі дорослі люди, і всі розуміємо, що частина організаторів діє за відомим сценарієм, перед ними стоять вузькокорисливі політичні цілі. Але ми з вами також знаємо, що в нашій країні люди не хочуть розвитку ситуації в Росії, як в Киргизії або в недавньому минулому на Україні ", – сказав Путін.
 
У той же час Путін запропонував посилити відповідальність для тих, хто "виконує завдання іноземних держав", втручаючись в політичне життя Росії.
 
"Захистити свій суверенітет ми зобов’язані і треба буде подумати над удосконаленням законодавства, над посиленням відповідальності тих, хто виконує завдання іноземної держави щодо впливу на внутрішньополітичні процеси", – сказав глава уряду РФ.
 
Путін також зазначив, що деякі російські "діячі" приступили до "активної роботи" після виборів за сигналом з Вашингтону. За його словами, держсекретар США Гілларі Клінтон зробила передчасні висновки про підсумки парламентських виборів в Росії.
 
"Вона задала тон деяким нашим діячам всередині країни, дала сигнал. Вони цей сигнал почули і за підтримки Держдепу США почали активну роботу", – додав Путін.
 
Прем’єр-міністр раніше призначив головою свого передвиборчого штабу режисера – депутата Держдуми Станіслава Говорухіна.
 
Саме на базі ОНФ, а не на базі "Єдиної Росії" буде працювати штаб кандидата в президенти. Режисер Говорухін відразу ж погодився очолити штаб Путіна

Gazeta.ua 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here