Home Політика У Новоград-Волинську за ініціативи «Нашого краю» відкрили молодіжний простір

У Новоград-Волинську за ініціативи «Нашого краю» відкрили молодіжний простір

1380

У Новоград-Волинську Житомирської області відкрили молодіжний простір «IDEA hub. Територія успіху». Автором ідеї створення простору став депутат Новоград-Волинської міської ради від «Нашого краю» Дмитро Рудницький.

Ідея створення молодіжного відкритого простору зародилась в голові Дмитра Рудницького, який, ставши депутатом, одразу ж взявся її реалізовувати. Він запропонував колегам створити таке місце, де молодь зможе себе реалізовувати, і в результаті одинадцять депутатів міської ради об’єдналися навколо втілення цього задуму.

Підтримав реалізацію IDEA hub Степан Нусбаум, депутат Новоград-Волинської міської ради від «Нашого краю», який направив депутатські кошти на реалізацію проєкту. Він зауважив, що розвиток молоді – це основний орієнтир у напрямку розвитку громади, тому без вагань долучився до реалізації проєкту.

Розташований простір у приміщенні міського Палацу культури імені Лесі Українки. Дмитро Рудницький і Степан Нусбаум відвідали урочистості з нагоди відкриття простору.

«IDEA hub. Територія успіху» –  це місце, де жителі  Новограда-Волинського зможуть втілювати свої ідеї, реалізовувати плани, ділитись досвідом. “IDEA hub. Територія успіху” –  це сучасне приміщення у центрі міста. Тут комфортно, тепло, затишно, а головне – це технологічно оснащене місце.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here