Home Політика У Житомирі для виключення скандальної Півоварової із виконкому не вистачило голосів депутатів....

У Житомирі для виключення скандальної Півоварової із виконкому не вистачило голосів депутатів. ВІДЕО

214

Світлану Півоварову, директора ВЖРЕПу № 8, не виключать зі складу виконавчого комітету. Пропозиція, подана під час сесії міської ради депутатом Іваном Фурлетом, не знайшла підтримки серед депутатського корпусу, хоча й мала своїх прихильників.

Іван Фурлет, депутат Житомирської міської ради: «Прошу розглянути петицію, яка є рекордною по швидкості набрання голосів щодо виключення Світлани Іванівни Півоварової зі складу виконавчого комітету. На бюджетній комісії ви сказали, що готові розглянути пропозиції депутатського корпусу, якщо вони будуть представлені. Тому, прошу, пані Світлану Півоварову, яка (це вже очевидно для всіх мешканців Житомира і всіх активістів) використовує своє службове становище, зокрема, посаду члена виконавчого комітету, для лобіювання своїх бізнес інтересів».

Серед депутатів, які публічно виступили «за» виключення Світлани Півоварової зі складу виконкому були Олександр Величко та Сергій Онищук.

Олександр Величко, депутат Житомирської міської ради: «Знаєте, наша робота депутатів – це мистецтво компромісу в багатьох речах. Але є деякі речі та люди, які знаходяться за межею таких компромісів та за межею моралі. От як на мене, то це постать Світлани Півоварової у виконкомі. Повірте, сьогодні немає у Житомирі питань, які б більше обєднували громаду, в бажанні вчинити ту дію, про яку щойно говорив мій колега Іван Фурлет».

Сергій Онищук, депутат Житомирської міської ради: «На початку 2015 року, до мене звернулися мешканці будинку № 54 по вулиці Небесної Сотні, з проханням облаштувати дитячий майданчик у їх дворі. Я зробив відповідне звернення і у кінці 2015 року з міського бюджету було профінансовано та придбано відповідний майданчик. Після цього, він був переданий на зберігання до Світлани Іванівни у ВЖРЕПу №8 де й зник безслідно. Звичайно він не був облаштований і поставлений. Мої неодноразові звернення до Світлани Іванівни результату не дали».

На захист виступила голова фракції Опозиційного блоку в міській раді Наталія Леонченко, яка навела низку аргументів на користь діяльності пані Півоварової та закликала не підтримувати пропозицію Івана Фурлета. Варто зазначити, що саме по квоті Опоблоку, Світлана Півоварова й потрапила до виконкому.

Наталія Леонченко, депутат Житомирської міської ради: «На обслуговуванні у приватному підприємстві знаходиться 157 житлових будинків. Наразі, триває підготовка до опалювального сезону. Так ось: станом на 1 вересня підключено до мереж центрального опалення вже 124 будинки. Це є рекордом у підготовці до опалювального сезону серед інших подібних підприємств, які надають подібні послуги. Далі, проводиться поточний ремонт у 30 будинках за рахунок підприємства. На підприємтсві обліковується 7,5 тис особових рахунків. Зареєстровано 15,5 тис мешканців. У 2016 році, на території обслуговування даного ВЖРЕПу, створено 18 ОСББ. Передано на баланс ОСББ, із цих 18, уже 9 житлових будинків. Дійсно, зі свого боку прошу не підтримувати пропозицію щодо виключення Півоварової Світлани Іванівни зі складу виконкому».

Голосів 13 депутатів із 37 не вистачило для виключення Світлани Півоварової, тож вона продовжить свою роботу у складі виконавчого комітету міської ради.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here