Home Політика В Житомирі може поменшати автобусних зупинок

В Житомирі може поменшати автобусних зупинок

115

В Житомирі практично готові провести оптимізацію автобусної мережі. Про необхідність цього кроку говорили продовж останніх кількох років.

Як розповів начальник управління транспорту і зв’язку міської ради Костянтин Підпокровний, вже розроблений відповідний проект рішення виконкому і його можуть розглянути на найближчому засіданні 3 листопада. Відповідно до проекту, відсотків на 70-80 існуюча мережа збережеться. Зникнуть лише ті автобусні маршрути, які дублюють тролейбусні. На сьогодні, сказав начальник управління, пріоритетним є розвиток саме електротранспорту:

«Враховуючи зазначене, буде актуальним зменшення кількості маршруток на рейсах, кількості самих маршрутів. Планується відкриття нових чотирьох маршрутів, які з’єднають райони міста, що досі не були сполучені»

Костянтин Підпокровний зауважив, що достроково, до завершення терміну дії ліцензії на роботу на тому чи іншому маршруті, перевізники зніматися не будуть. Але впродовж найближчого року багато у кого цей термін завершується і не буде поновлюватися.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here