Home Політика В Житомирській міськраді обговорюють кандидатури до нового складу виконкому

В Житомирській міськраді обговорюють кандидатури до нового складу виконкому

92

 Як і обіцяв міський голова Володимир Дебой наприкінці позачергової сесії 22 лютого, сьогодні депутати, громадські активісти зібралися, аби обговрити питання формування нового виконавчого комітету.

Зокрема, наразі триває обговорення кандидатур тих, хто увійде до нового складу міськвиконкому, хоча частина його членів не обираються – це начальники різних управлінь мерії.

Нагадаємо, що вже тривалий час у міськраді говорять про потребу розпуску одного виконкому і створення нового: відповідні звернення та рішення були озвучені під час попередніх сесій міськради.

Дорадча нарада щодо виконкому розпочалася об 11.00 й триває й досі.

Поки поіменних дискусій нема – обговорюють принципи формування та кількість представників від громадськості.

"Кожен повинен нести відповідальність за свої дії і бездіяльність в міськраді. Якщо рада не може проголосувати за виконком – має розпуститись, якщо мер не може це організувати – він має скласти з себе повноваження", – відзначав раніше демальянсівець Дмитро Ткачук, який теж бере участь у нараді.

Голова житомирського ДемАльянсу  вимагає, щоб виконком перестав бути закритою конторкою для междусобойчика і дерибану, а щоб був відкритий для громадськості. Він вимагає введення представників громади Житомира у новий виконком.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here