Home Політика Влада Житомира закликала підприємців прибрати сніг із дахів, аби не було травмувань...

Влада Житомира закликала підприємців прибрати сніг із дахів, аби не було травмувань людей

219

Двомісячна норма опадів випала в Житомирі у за 15 днів лютого. У зв’язку зі зміною погодних умов можливе падіння снігових утворень із дахів та травмування людей.

Мерія Житомира закликає керівників підприємств, установ та організацій забезпечити прибирання снігу із дахів:

"Падіння цих льодових утворень та снігу з дахів може привести до травмування і навіть загибелі мешканців громади, пошкодження особистих транспортних засобів, нанесення інших значних матеріальних збитків.

З метою уникнення нещасних випадків та травматизму управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради закликає:

керівників підприємств, організацій та установ, на балансі яких перебувають будинки, будівлі та споруди, управителів багатоквартирних будинків, керівників ЖБК, ОСББ та інших організацій, що здійснюють утримання та обслуговування будівель житлового фонду громади, організувати своєчасне прибирання снігу та бурульок з дахів, забезпечити своєчасне очищення внутрішніх та зовнішніх систем водовідведення від льоду, а у випадку неможливості – огородження небезпечних ділянок території в межах своєї відповідальності".

Житомирян закликають бути пильними, проходячи біля будинків та споруд, а також оминати місця, позначені кольоровими стрічками та попереджувальними знаками.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here