Заступник з Офісу президента Тимошенко їздить на люкс-авто, переданому на гуманітарні цілі

3128

Україна отримала від американської компанії “General Motors” 50 люкс-позашляховиків “Chevrolet Tahoe” на гуманітарні цілі та вивезення із зони бойових дій громадян.

На одній із цих авто їздить заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко. Як використовують інші 49 авто – поки не відомо.

BIHUS info зняли, як Тимошенко їздить чи не щодня на “гуманітарному” авто з дому до Офісу президента і назад, також його помітили на цій автівці під час поїздок у регіони.

Нагадаємо, 1 липня Тимошенко приїжджав і в Житомир – фото його на фоні розбомбленого 25 ліцею опублікувала ОДА. Також він із житомирським губернатором у серпні оглядали укріплення державного кордону.

Но новенькому Chevrolet Tahoe, що використовується не зовсім для гуманітарних місій і вивезення людей, за пів року Тимошенко “накатав” у регіональних поїздкак та по столиці близько 40 тисяч кілометрів. 

Автівки такого ж класу можна помітити в кортежі американського президента Джо Байдена та спецслужб.

Нагадаємо, навесні “General Motors” подарувала Україні 50 автівок “Chevrolet Tahoe”. Вони призначалися владі для гуманітарної роботи.

Посадовці просили у компанії автівки для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій, а не для виконання службових обов’язків та особистого користування.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here