Home Політика Житомирська «Батьківщина» нагадала «Фронту Змін», що чекає на них у партії, але...

Житомирська «Батьківщина» нагадала «Фронту Змін», що чекає на них у партії, але ті поки не ідуть

137

Вже пройшов місяць як відбувся об’єднавчий з’їзд політичних партій ВО «Батьківщина» та «Фронт Змін». На з’їзді «Фронту змін» було прийняте рішення щодо самоліквідації партії і вступу членів її партії в «Батьківщину». На жаль, на урочистому заході було помічено, що керівництво житомирського «Фронту змін» не було присутнє на з’їзді, кажуть у прес-службі «Батьківщини».

«Також відповідно до нашої інформації, ним була висловлена інша позиція щодо об’єднавчих процесів. Керівники колишньої обласної організації «Фронт змін» поки не вступили до «Батьківщини», а також не дали чітких меседжів рядовим членам партії. Більше того ми знаємо, що партійцям «Фронту змін» місцеві керівники запропонували почекати подальшої команди, яка вирішуватиме перехід до тієї чи іншої політичної сили», – додають у житомирській «Батьківщині».

Не зважаючи на таку позицію, у наші районні та міські організації уже надійшло ряд заяв від представників «Фронту змін», які бажають вступити до партії «Батьківщина»,кажуть партії.

«Ми впевнені, що кількість заяв була б набагато більшою, якби керівництво житомирського «Фронту змін» проявило чітку позицію, а ще краще довело б це не словом, а власним прикладом. Ми розуміємо, що процеси об’єднання є непростими, кожному потрібно прийняти своє особисте рішення, але, як показує наша історія, Україна занадто настраждалася від принципу «два українці – три гетьмани». Саме тому, я впевнений, що потрібно забути про власні амбіції і подумати про майбутнє України. Тільки об’єднання наших зусиль на рівні кожного села, міста, району, на рівні кожної депутатської фракції в місцевих радах, надасть можливості опозиції протистояти бульдозеру під назвою «діюча влада».  Що ж стосується керівних посад в партії, то все покаже час і їх визначать люди, а не партійні функціонери», – каже Віталій Француз.

 

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here