Home Політика Житомирська «Батьківщина» просить депутатів усіх рівнів визначитись із позицією щодо подій в...

Житомирська «Батьківщина» просить депутатів усіх рівнів визначитись із позицією щодо подій в країні

130

Фракція «Батьківщина» в Житомирській обласній раді звертається до депутатських фракцій та позафракційних депутатів місцевих рад усіх рівнів з вимогою висловити свою чітку позицію з приводу подій в Україні.

Фракція «Батьківщина» в Житомирській обласній раді засуджує агресію та нападницький характер дій Росії на території України.

Події в Криму свідчать про те, що під загрозою незалежність, суверенітет та існуючі кордони України.

Сусідня держава, вдаючись до силових методів, нахабно та безпринципно втрутилася на територію нашої держави та розгорнула антинаціональну воєнну кампанію проти України. 

«Ми закликаємо, аби усі депутати місцевих рад незалежно від ідеологій, світоглядів, національності, партійності продемонстрували свою єдність та одностайність у вирішенні цього питання мирним шляхом для збереження країни як незалежної суверенної держави зі всіма її кордонами. Лише повне єднання та згуртованість доведе нападницькій Росії нашу силу та міць», – йдеться у заяві фракції.

Також, фракція «Батьківщина» звертається до усіх гілок виконавчої влади, аби в цей тяжкий момент вони повністю взяли під контроль соціально-економічну ситуацію в області та забезпечили спокій, громадський порядок, чітке функціонування всіх служб життєзабезпечення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here