Home Політика Житомирська міліція провела опитування і вирішила, що українці її люблять

Житомирська міліція провела опитування і вирішила, що українці її люблять

86

Днями на Житомирщині було проведено анонімне анкетування серед українців і громадян іноземних держав з метою вивчення громадської думки про роботу українських правоохоронців.

Респондентам було запропоновано оцінити стан правопорядку і якість роботи міліції, йдеться у повідомленні прес-служби УМВС України в Житомирській області.

«Опитані з цього приводу іноземні громадяни, серед яких росіяни, білоруси, естонці та латвійці, зазначили, що цілком безпечно почуваються на території нашої країни. Більшість із них часто приїздять в Україну до родичів або ж на відпочинок», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Що ж стосується українців, то, оцінюючи роботу міліції Житомирщини, вони вказали на належний стан правопорядку та спроможність правоохоронців захистити їх від злочинних посягань, запевняють міліціонери.

Понад 50% опитаних визнали достатньою кількість правоохоронців у громадських місцях для належного забезпечення правопорядку.

Утім, міліціонери забули вказати дані, які є обов’язковими при публікації результатів соціологічних досліджень. Зокрема, вони не кажуть, хто є виконавцем цього дослідження, як було сформульоване запитання до респондентів, коли проводилось дослідження та скільки було опитаних респондентів, яка є похибка у цьому дослідженні.

Натомість міліція вислала тільки фото, на якому видно як одні люди опитують інших. Ніяких даних щодо реального дослідження у матеріалі немає.


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here