Home Політика Житомирський мер розповів польській делегації про перспективи розвитку міста

Житомирський мер розповів польській делегації про перспективи розвитку міста

184

Міський голова Володимир Дебой зустрівся з польською делегацією з міста Рибнік. Житомирський мер  розповів гостям про сьогодення та перспективу розвитку міста Житомира. Він зазначив, що «налагодження дружніх стосунків з закордонними містами повинно базуватися на реалізації певних проектів, ділових контактів в усіх сферах життя і мати конкретні результати».

Очільник польської делегації Даміан Мровєц виявив зацікавлення розвитком молодіжних проектів, зокрема обміном делегаціями з активістів молодіжного руху для знайомства з роботою Європарламенту у Брюсселі. Він також висловив сподівання на взаємні запрошення творчих колективів міст на проведення фестивалів та загальноміські святкування, спортивних команд для участі у змаганнях.
 
Перспективним для обох сторін є розвиток контактів та обмін досвідом в галузі енергозбереження та передових технологій, розвиток альтернативної енергетики.
 
Зустріч завершилася домовленостями про оформлення плану подальшої співпраці та наступних зустрічей, повідомляє управління по зв’язках з громадськістю Житомирської міської ради.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here