Home Різне Через негоду рятувальники витягували автівки з узбіч та прибирали повалені дерева

Через негоду рятувальники витягували автівки з узбіч та прибирали повалені дерева

229

За минулу добу через сильні снігопади рятувальники витягували автомобілі та прибирали дерева. Крім цього, навіть відкачували воду з поштового відділення.

Про це пише головне управління ДСНС:

“Упродовж минулої доби рятувальники області 25 разів залучалися до проведення аварійно-рятувальних робіт на автошляхах усіх районів Житомирщини. Через сильні опади у вигляді снігу 46 різногабаритних транспортних засобів, в яких перебувало 93 людини, опинилися у снігових заметах“, – йдеться в повідомленні.

Вчора, о 19:19 у селах Медведиха та Андріяшівка Краснопільської і Райгородської територіальних громад Бердичівського району бійці ДСНС за допомогою пожежних автомобілів витягнули із засніжених узбіч доріг сім транспортних засобів. Після  відбуксирували їх на проїжджі частини автошляхів, де вони змогли продовжити свій рух далі.

Крім цього, на автодорогах поблизу с. Йосипівка Звягельського району та сіл Сташки, Михайлівка і Веселівка Коростенського району рятувальники розрізали та прибрали на узбіччя проїжджих частин 6 дерев. Опади у вигляді снігу та температурні стрибки створили сильне навантаження на крони дерев, через що їх коріння не витримало надмірної ваги і вони попадали. Це, своєю чергою, призвело до заторів.

Також, в містах Малин та Коростень бійці ДСНС два рази залучалися до проведення аварійних робіт по відкачці ґрунтових вод з приміщень поштового відділення та з приватного домоволодіння. Загалом було відкачано 7 куб. м води.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here