Home Різне Гарний подарунок – Айфон

Гарний подарунок – Айфон

263

Традиція робити святкові подарунки рідним і друзям має багато прихильників. Свято – це нагода зробити приємний сюрприз, продемонструвати турботу та увагу.

Що саме дарувати – кожен вирішує самостійно, спираючись на власні фінансові можливості. Якщо ці можливості не мають суттєвих обмежень, можна вибрати дорогий подарунок, що обов’язково припаде до вподоби. Наприклад, останню модель смартфону від Apple – Айфон 12.

Чому айфон усім до вподоби

У пристроїв, що працюють на Android, багато переваг, але у iPhone є дещо, що робить його особливим.

Чому ми обираємо iPhone:

  1. Статусність. Незважаючи на демократичні цінності, належність до кола обраних, як і раніше, викликає певні емоції, які дуже цінують користувачі. Будь-яка з моделей iPhone коштує достатньо, щоби власник пристрою міг транслювати у світ свою успішність і належність до еліти.

  2. Зрозумілий інтерфейс. Виробник поставив за мету максимальне спрощення використання. Налаштування пристрою зроблено інтуїтивно зрозумілим для користувачів різних вікових категорій.

  3. Потужність. Кожна з моделей iPhone оснащується найсучаснішим процесором, що дозволяє забезпечити дуже високу продуктивність протягом найближчих трьох років.

  4. На відміну від смартфонів інших виробників навіть застарілі пристрої Apple втрачають у вартості не більше 20-30%. Це пояснюється можливістю використання складових елементів як запчастин для ремонту. Саме тому придбання Айфону в деякому розумінні досить гарна інвестиція.

Флагмани Apple вважаються дуже ліквідним товаром. Пристрої, що були у споживанні, легко знаходять нових хазяїв. У Житомирі існує дуже великий попит на моделі попередніх років: iPhone 11 та iPhone SE.

Офіційні дилери Apple працюють згідно системи трейд-ін: це означає, що кожен з власників застарілого флагмана має можливість обміняти його на останню модель з доплатою різниці в ціні.

Які технічні можливості зробили Айфон хедлайнером

Усі виробники намагаються зробити свою продукцію кращою: безпечною, надійною, сучасною. Але досі саме Apple залишається безперечним лідером галузі. Виробник пропонує просунуті рішення для кожного з важливих для користувача пунктів.

Які якості роблять продукцію Apple ексклюзивною:

    • дизайн. Apple пропонує впізнавану картинку та стильні колірні рішення;

    • покращені показники водостійкості та ударостійкості;

    • підтримка мереж майбутнього формату 5G (стосується останнiх моделей).

Apple – це єдиний виробник, що продовжує випускати оновлення ПЗ для попередніх й навіть застарілих версій. Подібна лояльність дозволяє користуватися пристроями майже без обмежень, навіть якщо з моменту покупки Айфона пройшло декілька років.

Очевидно, що iPhone – універсальний подарунок для будь-кого. Серед різноманіття версій легко знайти моделі для жінок, ділових чоловіків, підлітків і медійних персон.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here