Home Події На Житомирщині почали будувати новий дитячий садочок за підтримки Естонії

На Житомирщині почали будувати новий дитячий садочок за підтримки Естонії

1230

У Коростенському районі стартував перший проєкт естонської реконструкції в Україні. Вже ведуться земляні  та незабаром розпочнуть бетонні роботи.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише Estonian Centre for International Development.

Тармо Нідо, керівник проєктів розвитку інфраструктури в Україні розповів, що будівництво йде за графіком

«Ми раді повідомити, що будівництво йде за графіком і що результати вже помітні.   Перша черга будівництва – чотири класні кімнати для вісімдесяти дітей – буде завершена до початку літа 2023 року. Цей проект організовує Естонський центр міжнародного розвитку (ESTDEV)”, йдеться в повідомленні.

Прійт  Луман , член правління Nordecon , підтвердив, що завдяки ретельній підготовці вдалося швидко працювати з самого початку. 

«Не дивлячись на сніжну та холодну зиму, « Єврокон » – українська філія «Нордекону» – вже тиждень працює в Овручі на повну потужність. Завершення будівництва цього дитсадка дуже чекають місцеві жителі, а присутність колективу в Овручі вже підняла настрій у громаді”- говорить член управління.

Основний контракт на будівництво дитячого садка укладено компанією Nordecon, яка виграла державну тендерну пропозицію на суму 780 000 євро. Модулі, які складатимуть основну частину дитячого садка, виробляє Harmet OÜ ця компанія виграла державний тендер на цю роботу вартістю 1,7 млн ​​євро.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here