Home Різне Одіозну пресофіцерку звільнили з Житомирського прикодонного загону

Одіозну пресофіцерку звільнили з Житомирського прикодонного загону

246

Скандальну прикордонницю, яка відзначилася фотографіями в Парижі на фоні Ейфелевої вежі, Іванну Плантовську звільнили з військової служби. Перед звільненням її перевели в Житомирський прикордонний загін на посаду, яка не пов’язана з комунікаційним напрямком.

Користувачі в мережі жартували, що дівчина рухається за вежами – після французької Ейфелевої переїхала до житомирської, що біля Політехніки.

Про звільнення повідомила УП з посиланням на співрозмовника в правоохоронних органах, речника ДПСУ Андрія Демченка:

“На цей час вона звільнена з лав Державної прикордонної служби України відповідно до норм законодавства про військовий обов’язок і військову службу. Звільнення відбулося наприкінці січня. Вкотре відмічу, в час повномасштабної війни тисячі прикордонників та прикордонниць зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, самовіддано забезпечують захист кордону на не менш загрозливих напрямках, тому я дуже сподіваюсь, що наших хлопців та дівчат перестануть і не будуть порівнювати з діями окремих військовослужбовців, які більше уваги приділяють особистому життю та хизуються цим”.

Ексофіцерка декілька днів тому опублікувала нову фото на своїй сторінці у Facebook та отримала чергову порцію хейту. У коментарях користувачі соцмережі обурилися, що навіть після скандалу пресофіцерка продовжує дратувати українців епатажними світлинами. У відповідь Плантовська зазначила, що просто “заздрісники, які не мають своїх грошей, рахують чужі”.

Нове фото, що викликало обурення в користувачів

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here