Home Різне СБУ починає навчання на Житомирщині: жителів просять ставитися з розумінням

СБУ починає навчання на Житомирщині: жителів просять ставитися з розумінням

545

Навчання із зосередженням уваги на охороні державного кордону та контррозвідувальному прикритті розпочинає СБУ в Житомирській області із 15 лютого. Тренування проходитимуть у максимально наближених до реальних умовах, із використанням спеціальної техніки та озброєння  та триватимуть до початку березня.

Про це повідомили в СБУ області:

«З 15 лютого координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Житомирській області розпочинає багатоетапні контрдиверсійні навчання на Житомирщині».

У рамках навчань працівники перевірятимуть напрацьовані алгоритми захисту об’єктів підвищеної небезпеки і ключових державних об’єктів, стратегічно важливих об’єктів критичної інфраструктури, електроенергетики та транспортної системи, військових об’єктів, а також виявлення і знешкодження умовних диверсійних груп.

Жителів просять ставитися з розумінням до можливих незручностей і належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу, а також повідомляти про осіб, які проявляють необґрунтований інтерес до військових об’єктів, будівель органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей, використовуючи при цьому засоби відео-, фотофіксації, безпілотні літальні апарати, за телефонами (0412) 47 21 52 і (096) 563 02 07, електронною поштоюusbu_zhr@ssu.gov.ua.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here