Home Люди Серія “вовків” без перемог продовжується: Полісся – Олександрія

Серія “вовків” без перемог продовжується: Полісся – Олександрія

529

9 березня на Центральному стадіоні “Полісся” у Житомирі пройшов матч 20 туру УПЛ між “Поліссям” та “Олександрією”. Матч завершився із рахунком 2:1 на користь гостей. Це вже шостий матч поспіль, у якому житомиряни не знають смаку перемог.

“Вовки” пропустили доволі швидкий м’яч. Сталось це вже на 10 хвилині гри. Після удару головою голом відзначився півзахисник “Олександрії” Микола Михайленко. Що символічно, результативний навіс у цьому моменті виконав син головного тренера “Полісся” Юрія Калітвінцева Владислав Калітвінцев, який виступає у складі гостей. Цей асист став для нього першою результативною дією в чинному розіграші Чемпіонату України. Загалом, протягом усієї першої половини зустрічі суперники житомирського “Полісся” виглядали сильніше, маючи ще кілька нагод аби забити.

Житомиряни ж своє слово взяли уже по перерві. Зі старту другого тайму “вовки” почали більше тиснути на “Олександрію”, в результаті чого на 62 хвилині матчу Артем Козак реалізував пенальті, зароблений його партнером, правим захисником Лукасом Тейлором. Лукас прорвався по флангу до штрафного майданчику “Олександрії”, після чого отримав поштовх у спину, за який головний арбітр зустрічі і призначив 11-метровий удар у ворота гостей, попередньо отримавши вказівку від лайнсмена.

Однак, вже за тринадцять хвилин до закінчення основного часу “Олександрія” знову вийшла вперед. Отримавши простір перед штрафною площею господарів поля, підопічні Руслана Ротаня надіслали м’яч до лівої половини карного майданчику. Там Олександр Бєляєв розхитав захисників “Полісся” та віддав прострільну передачу вздовж воріт Дениса Бойка, яку замкнув випущений з поля зору гравців суперника Артем Шулянський.

Пізніше, на 82 хвилині зустрічі Лукас Тейлор знову змусив про себе говорити. Однак, цього разу він вже не допоміг свої команді забити гол, а залишив її у меншості. У боротьбі з гравцями суперника в центрі поля бразилець відмахнувся ліктем від опонента, за що отримав від судді жовту картку, яка стала для нього другою у цьому матчі і зафіксувала його вилучення.

В результаті, гра так і закінчилась з рахунком 1:2. “Полісся” програє другий поспіль домашній матч після виходу із зимової паузи, таким чином збергіаючи в турнірній таблиці УПЛ показник у 33 набрані очки, які наразі дозволяють команді посідати 6 сходинку у заліку Чемпіонату.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here