Home Різне У мережі з’явилася фото документів із різними варіантами підписів директора водоканалу

У мережі з’явилася фото документів із різними варіантами підписів директора водоканалу

847

ГО “Громадянська оборона” заявила про різні варіанти підписів директора Житомирського водоканалу Андрія Нікітіна на офіційних документах.

Це пов’язують зі способом уникнення від відповідальності у разі встановлення порушень при видачі технічних умов на врізку до каналізації чи водопостачання, – повідомляють в організації.

“Ми збирали матеріали по законності видачі технічних умов на водопостачання та водовідведення по Житомиру, щоб знайти пояснення вказаним подіями. Як виявляється, наприклад, у багатьох підприємств міста видані технічні умови з порушеннями і це додатково навантажує каналізацію міста. Після затоплення перехресть ми вирішили перевірити і ділянки поруч, в тому числі, де знаходиться ТЦ «Олді». Як раз тут ми випадково натрапили на технічні умови, де виявили сумнівну оригінальність ряду підписів посадових осіб!”, – повідомили в “Громадянській обороні”

Зокрема, в організації зазначають, що помітили абсолютно різні підписи біля графи підпису директора, поруч із якими зазначено прізвище Нікітін.

У коментарі Першому житомирському директор водоканалу Андрій Нікітін розповів, що не зрозуміло кому належать підписи:

“З чорно-білих ксерокопій не зрозуміло, що це за документи, а тому важко ідентифікувати і самі документи, і те, кому належать підписи. Проте, слід зазначити, що юридичне право підписів документів на КП “Житомирводоканал”, відповідно до чинного законодавства, мають особи, на яких покладено обов’язки тимчасово відсутнього директора”.

У ГО зазначають, що таким чином могли фальсифікувати технічні умови на підключення до водогону.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here