Home Різне У Житомирі в Будинок дитини шукають працівників: які зарплати

У Житомирі в Будинок дитини шукають працівників: які зарплати

413

Сім вакантних місць є в Житомирському обласному спеціалізованому будинку дитини для дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків. Потрібні вихователь, лікар фізичної та реабілітаційної медицини, фізичний терапевт, невролог, педіатр, ерготерапевт та логопед.

Про це інформує обласний центр зайнятості.

У будинку дитини зарплати залежатимуть від преміювань. Оклади – від 7634 до 9522 грн + премії.

Вихователь у закладі займатиметься підготовкою і проведенням занять з дітьми до 6 років, організовуватиме прогулянки і дозвілля. Ерготерапевт буде допомагати вихованцям будинку виконувати важливі повсякденні завдання –  під час ігор, занять та навчання, а також розвиватиме навички та уміння, необхідні їм у житті.

Лікарі, під керівництвом  головного лікаря будинку дитини та його заступника з медичної частини, будуть здійснювати спостереження за станом здоров’я і фізичним розвитком дітей, проводитимуть планові медичні огляди, координуватимуть реабілітаційний процес, вестимуть медичну документацію.

За додатковою інформацією щодо наявних вакансій можна звертатись до центру зайнятості (пл.Польова, 6а) або за телефоном 0(412)43-22-69.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here