Home Різне У Житомирі з кар’єру витягнули рибалку. ВІДЕО

У Житомирі з кар’єру витягнули рибалку. ВІДЕО

2430

На кар‘єрі у Житомирі 12 лютого під лід провалився рибалка. Рятувальників викликали перехожі юнаки, які стали очевидцями події. Чоловіка вдолося врятувати, хоч під лід провалювалися і рятувальники.

«12 лютого о 14:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що терміново необхідна допомога фахівців ДСНС у порятунку чоловіка, який провалився під лід», – повідомили в ДСНС.

Як з’ясувалося, чоловік віком близько 62 років вирішив порибалити та, відійшовши від берега на понад 30 м, провалився у крижану воду.

Один із рятувальників у спеціальному костюмі обв’язався рятувальною мотузкою, ліг на тонку кригу та намагався повзком дістатися до потопаючого, але це йому вдавалося частково, лід ламався і він опинявся у крижаній воді. Діставшись до рибалки, рятувальник однією рукою схопив його та тримав на поверхні води, а іншою проламував лід на шляху до берега.

З берега їх страхували четверо колег. Один рятувальник у спеціальному костюмі поспішив на зустріч першому, проламуючи тонку кригу.

Чоловіка госпіталізували з переохолодженням.

Нагадаємо, з р. Тетерів витягнули чоловіка, який рятував свого собаку – їх забрали рідні, допомога медиків не знадобилася.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here