Home Різне Згоріли заживо в підвалі: в Овручі вшанували пам’ять родини, яка загинула від...

Згоріли заживо в підвалі: в Овручі вшанували пам’ять родини, яка загинула від російської авіабомби

540

В Овручі рік тому 6 березня авіабомба потрапила прямо в приватний будинок. У підвалі ховалася ціла родина: чоловік із жінкою та її мама. Після бомбардування їх не знайшли. Родина згоріла в підвалі. Вчора, місцеві жителі та влада зібралися біля будинку, де загинула родина та вшанували їх пам’ять.

Про це інформує Овруцька міська рада:

5 березня 2023 р. о 12:00 год в м. Овруч, біля місця загибелі сім’ї Можаровських Василя Володимировича, Марії Миколаївни та мами Галини Олексіївни Каповець, відбулося вшанування пам’яті невинно убієнної родини під час російсько – української війни.Чимало людей зібралося на місці загибелі сім’ї, щоб низько схилити голови перед світлою їх пам’яттю“, – йдеться в повідомленні.

Молебень провів настоятель Свято – Макарівського храму Православної церкви України отець Олександр.Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Василя Володимировича, Марії Миколаївни, Галини Олексіївни та всіх невинно убієнних та закатованих, а також всіх Захисників і Захисниць, які віддали своє життя за захист України та українського народу.

Дивіться також: Рік війни. Всі кадри з Житомирської області.

Читайте також – Зруйновані цілі вулиці: як живе прикордонний Овруч. Фото

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here