Home Різне Житомирянин помстився за нетверезу доньку-водійку: кинув каменем у скло патрульного авто

Житомирянин помстився за нетверезу доньку-водійку: кинув каменем у скло патрульного авто

2502

За те, що патрульні виписали протокол за кермування у стані алкогольного сп’яніння 29-річній житомирянці її батько розбив лобове скло автомобіля патрульних.

«Помста» обійдеться штрафом і йому.

Про це зазначили у прокуратурі області, де вже чоловіку повідомили про підозру у хуліганстві.

Зазначається, що в ніч після Різдва 68-річний хуліган на одній із центральних вулиць Житомира кинув камінцем у лобове скло авто патрульних.

«68-річний житомирянин 08.01.2022, близько першої години ночі, перебуваючи на одній з центральних вулиць поблизу патрульного авто, кинув камінець у лобове скло службового автомобіля та розбив його. Так агресивно чоловік відреагував на дії патрульних, а саме, складання адмінпротоколу стосовно доньки, яка керувала його авто у стані алкогольного сп’яніння», – зазначають у прокуратурі.

Батькові загрожує покарання – штраф від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

На доньку ж чекає штраф у розмірі 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here