Home Розслідування На Житомирщині наклали арешт на BMW Х5 та квартиру в Києві власника...

На Житомирщині наклали арешт на BMW Х5 та квартиру в Києві власника грального бізнесу

238

Арешт на автомобіль BMW Х5 та квартиру Києві, що здобуті злочинним шляхом, наклала прокуратура Житомирщини на власника грального бізнесу. Також у нього вилучили понад 30 одиниць компʼютерної техніки та інше обладнання.

Про це повідомляють в прокуратурі Житомирської області.

Правоохоронці встановили, що на початку 2017 року житель міста Києва на території Житомирської області створив та очолив організовану злочинну групу, до складу якої залучив трьох місцевих мешканців, та у період з лютого 2018 по січень 2019 року, які забезпечували систематичне функціонування 2 гральних закладів на території міст Андрушівка та Чуднів.

При цьому, кошти від такої незаконної діяльності спритник легалізував шляхом придбання квартири в м. Києві та автомобіля BMWX5.

Також упродовж 20 грудня 2019 року у м. Житомирі та на території міст Коростеня, Бердичева, Новоград-Волинського, Коростеня, Малина правоохоронці провели понад 10 обшуків, розпочали 7 кримінальних проваджень, припинили функціонування 7 гральних залів, демонтували вивіски на понад 15 залах, вилили 108 одиниць комп’ютерного та іншого обладнання, яке використовувалося для здійснення незаконної діяльності.

Додатково: санкцією ч.1 ст.203-2 КК України передбачено покарання у виді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян; санкцією ч. 1 ст. 209 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до двох років з конфіскацією майна.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here