Home Розслідування На Житомирщині незаконно випалювали вугілля та упаковували під чужий бренд

На Житомирщині незаконно випалювали вугілля та упаковували під чужий бренд

255

У домоволодінні жителя в Олевському районі поліцейські виявили обладнання для обробки деревину, оброблені лісоматеріали, бочки для спалювання вугілля та вже готову продукцію, розфасовану в упаковки під чужу торгову марку.

Про це повідомили в поліції області:

"Працівники Коростенського відділу поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури провели санкціонований обшук у домоволодінні жителя с. Лопатич Олевського району. Під час слідчих дій вилучено свідчення протиправної діяльності, у тому числі нелегальної обробки незареєстрованої деревини та незаконного використання торговельної марки для подальшого продажу продукції".

Правоохоронці повідомляють, що у ході обшуку виявили немарковану деревину породи сосна, виробниче обладнання для обробки лісоматеріалів (і розпилювання, і випалювання), а також готову продукцію – декілька десятків мішків з дерев’яним вугіллям, пакувальний матеріал для нього та уже розфасовану продукцію з чужим торговельним ім’ям.

За результатами проведених експертних досліджень та інших слідчих дій вирішуватиметься питання про остаточну кваліфікацію кримінальних діянь.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here