Home Розслідування У неосвітлених провулках Житомира грабують людей

У неосвітлених провулках Житомира грабують людей

289

17-річний хлопець звернувся до поліції з заявою про пограбування. Близько 22:30 год 29 листопада у неосвітленому провулку на нього напали двоє невідомих та забрали особисті речі. Цього ж вечора в іншому мікрорайоні міста пограбували та побили 18-річного парубка.

Про це повідомили в поліції:

«Хлопець зміг коротко описати своїх кривдників і у чому вони були одягнені.

За квартал до місця події спецпризначені РПОП помітили двох схожих за описом молодиків, які на появу поліцейського автомобіля зреагували підозріло і спробували чимшвидше зникнути з поля зору правоохоронців. Поліцейські зупинили перехожих, як з’ясувалося, 19-річних жителів м. Коростишева та Романівського району. Під час поверхневого огляду у них, серед іншого, виявили речі заявника».

Згодом виявилось, що затримані причетні до ще одного аналогічного правопорушення. Цього ж вечора у тому ж мікрорайоні міста вони побили та обібрали 18-річного парубка, який з тілесними ушкодженнями звернувся до медичного закладу. Потерпілі юнаки упізнали у доставлених до відділку своїх кривдників.

Обидва нападники ніде не працюють і не навчаються. Один із них раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності. Попередньо відомо, що хлопці приїхали у Житомир не просто до знайомих, а у пошуках «легкої наживи».

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here