Home Розслідування В області відкрили 4 кримінальні провадження щодо порушень виборчого законодавства

В області відкрили 4 кримінальні провадження щодо порушень виборчого законодавства

225

7 повідомлень, пов’язаних із порушенням виборчого законодавства, надійшло до поліції із 26 жовтня. За 4 із них вже відкрили кримінальні провадження.

Про це повідомили в поліції області:

"Після дня голосування, з 00:00 годин 26 жовтня до поліції області надійшло 7 повідомлень, пов’язаних із порушенням виборчого законодавств. За результатами проведених перевірок нині розпочаті досудові розслідування у 4 кримінальних провадженнях".

Провадження відкрили щодо фальсифікації виборчої документації – за фактом переписування протоколів голосування у Бердичеві, незаконного використання бюлетеня – за фактом виявлення працівниками Ємільчинської селищної ТВК під час приймання документів з однієї з дільничних виборчих комісій порушень у веденні виборчої документації.

Також за повідомленням одного з кандидатів на посаду Житомирського міського голови щодо підкупу виборців та розвірвання бюлетенів на одній із ДВК у Житомирі.

Водночас тривають перевірки за іншими повідомленнями. Поліцейські продовжують забезпечувати охорону будівель, де працюють ТВК.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here