Home Кримінал Для “вирішення” інциденту на дорозі водій Toyota побив перехожого: справою займається прокуратура...

Для “вирішення” інциденту на дорозі водій Toyota побив перехожого: справою займається прокуратура та поліція

884

Житомирською окружна прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо інциденту, який днями стався на перехресті центральних вулиць Житомира.

Відео події було виявлено співробітниками прокуратури під час моніторингу соцмереж. Воно було розміщено в одному із Телеграм-каналів 11 березня.

Зокрема, водій автомобіля марки «Toyota Camry», попри те, що група людей розпочала перехід проїжджої частини вулиці по пішохідному переходу, не зупинився, а продовжив рухатися. Унаслідок цього авто проїхало впритул до одного з перехожих.

Зупинившись для з’ясування стосунків, водій вийшов з автомобіля та вдарив чоловіка в обличчя. Від несподіваного сильного удару перехожий впав на асфальт.

“Установлено, що авто марки «Toyota Camry» зареєстроване на жителя Харківської області. Також вживаються оперативні заходи щодо встановлення інших учасників інциденту та потерпілого”, – повідомили прокурори.

Наразі матеріали кримінального провадження перебувають у Житомирському райуправлінні поліції для проведення досудового розслідування.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here