Home Спорт Хірн веде дивну гру: промоутер змінює місце бою Усика

Хірн веде дивну гру: промоутер змінює місце бою Усика

905

Відомий промоутер шокував шанувальників боксу, відмовивши відомому місту в організації титульної битви важкоатлетів. Хірн ставить кордон, коли сторони мають визначити місце проведення бою. Останні новини від штабу Усика. Подробиці тут.

Едді Хірн плете інтриги: досвідчений промоутер у пошуку локації для бою Усика

Останні новини про бокс на мета.юа повідомляють: після довгих тижнів недомовок та таємних переговорів промоутер британського атлета офіційно підтвердив – статусному бою бути. Наразі у справу вступили менеджери, які проводитимуть зустрічі для узгодження деталей поєдинку.

Чому хитрував Хірн?

Шанувальники боксу добре знають промоутера Хірна. Його вмінню зробити із самого прохідного бою фантастичне шоу можуть позаздрити більшість конкурентів. Що вже казати про такий щасливий випадок, коли в руки Едді попалася велика риба у вигляді сутички Усик – Джошуа.

Невтомний продюсер спортивних протистоянь виявив себе великим організатором боїв і тепер отримає максимальний прибуток. Для цього Хірн почав проводити кампанію щодо вибору локації для бою. Спочатку на спортсменів чекав Лондон. Для Усика звично виступати у цьому місті. Український боксер чудово знає ринг, а у його команди готові логістичні рішення.

Раптом Хірн заявив, що від представників Усика надходить ініціатива про перенесення протистояння з Лондона до іншого міста. Не встигли шанувальники боксу обміркувати інформацію, як на соціальній сторінці агентства Хірна з’явився запис про пропозицію арабських шейхів провести бій.

Йдеться про одне з міст Саудівської Аравії. Едді навіть запостив дату поєдинку – 23 липня, але потім скоригував запис. Навіщо ж менеджер веде подвійну гру?

Дороге задоволення

Експерти зі світу боксу впевнені, що хитрий бізнесмен у такий спосіб планує уникнути зайвих витрат. У зв’язку з кризою та інфляцією ціни в Британії різко пішли вгору. Власники арени, з якими і було укладено договір у Хірна на проведення бою, скоригували ціну у бік збільшення. Причому йдеться про суму близько 350 тисяч доларів.

Не бажаючи витрачати додаткові гроші, Хірн проводить операцію з перенесення бою на інше місце. Щоб передчасно не розривати контракт з лондонським стадіоном, промоутер вказує на команду Усіка, як ініціаторів переїзду в інше місто. Наскільки вдасться спритному бізнесменові перейти під крило багатих нафтових шейхів, стане ясно через кілька тижнів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here