Home Місто Житомирське “Полісся”, не без проблем, на виїзді перемагає луганську “Зорю”

Житомирське “Полісся”, не без проблем, на виїзді перемагає луганську “Зорю”

357

Не зважаючи на бурхливу погоду, яка весь день вирувала майже по всій Україні 29 жовтня, матч 12 туру футбольного чемпіонату України між житомирським Поліссям та луганською Зорею відбувся за планом.

“Полісся” розпочало цей матч доволі жваво. Взявши м’яч під свій контроль, “вовки” почали створювати момент за моментом. І вже дуже скоро це вилилось у забитий м’яч від житомирян.

На 16ій хвилині першого тайму, після розіграшу від власних воріт, в центрі поля м’яч отримав півзахисник “Полісся” Кушніренко, протягнув його на половину поля суперника, та віддав розрізний пас на молодого легіонера Бені Макуанна. Той, в свою чергу, обігравши двох, увірвався до штрафного майданчику “Зорі”, та уже падаючи, пробив у дальній нижній кут воріт луганців. Шикарний м’яч, який виводить гостей поля вперед – 0:1.

Після пропущеного голу луганська команда ожила та почала грати набагато активніше. І хоч моменти у “Полісся” час від часу досі виникали, та все ж, в атаці “Зоря” виглядала яскравіше, і у голкіпера “вовків” Дениса Бойка з’явилось достатньо роботи. У другій половині першого тайму йому довелось здійснити декілька вражаючих сейвів. Декілька разів, у результаті “привозів” від захисної ланки “Полісся”, “Зоря” була дуже близькою до взяття воріт опонентів. Житомиряни помітно нервували. Однак, підсумок першого тайму – 0:1 на користь житомирських вовків.

Другий тайм для обох команд розпочався доволі спокійно і виважено. Основна частина гри проходила в центрі поля, лиш іноді команди йшли на загострення. Гравці “Полісся” почали наносити більше ударів здалеку, які, однак, не несли відчутної небезпеки для воріт “Зорі”. Команда із Луганська ж намагалась взяти тактичну ініціативу у свої руки, та намагались виважено контролювати м’яч, шукаючи пробіли в обороні суперника. Час від часу і гравці “Зорі” не цурались дальніх ударів. На щастя для “Полісся”, обійшлося лише одним влучанням у поперечину воріт Бойка в середині тайму. Одразу ж після цього, 18-ий номер житомирського клубу ледь не повторив успіх першого тайму. Пролетівши на швидкості по лівому флангу, Макуанна вийшов віч на віч з воротарем, та у дуже подібному до свого голу стилі пробив у дальній кут. Однак – повз.

Після ,приблизно, 65-ої хвилини “Зоря” поступово почала збільшувати тиск на суперника і створювати все більше небезпечних моментів. Проте “вовкам” щастило. Кінцівка матчу так і пройшла, по більшій мірі, під диктовку луганців, було створено достатньо небезпечних моментів, які так і не завершились голами. “Полісся” у відповідь мала декілька контратакуючих випадів, які теж були безрезультатними.

Отож, рахунок матчу за підсумками 90 хвилин гри залишився незмінним з 16-ої хвилин. 0:1 – з таким рахунком команда із Житомира перемагає “Зорю” та заробляє чергові три очки у залік. Наразі, “Полісся” займає 2-гу сходинку турнірної таблиці УПЛ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here