Мати-одиначка з Житомирщини підкорила суддів «Україна має талант» своїм оперним співом. ВІДЕО

1452

Учасниця «Україна має талант 2021» сьомого випуску, 23-річна  Марія Смоляр, вчителька музики з Новоград-Волинського, підкорила сцену шоу своїм співом.

Вона завжди мріяла співати, проте колишній чоловік забороняв їй виступати через ревнощі. Пішовши від чоловіка з маленькою донькою та пройшовши важкий період у житті, Марія знову почала займатися улюбленою справою – співом та опинилася на сцені талант-шоу.  

Відео про це було опублікувати на Ютуб-каналі талант-шоу «Україна має талант».

«Приїхала на проєкт, щоб здійснити свою маленьку мрію і бути почутою та донести вам  свій вокал», – розповіла Марія перед виступом. 

Довгий час жінка боялася виступати через колишнього чоловіка. Після того як, він підняв на неї руку, дівчина забрала доньку, якій на той момент було 4 місяці, і пішла.

«Я мріяла співати, але сцена стала страхом. Чоловік забороняв співати. Якщо хтось казав, що я гарно співаю, то чоловікові це не подобалося. Він був дуже ревнивий. Було важко виховати дитину одній, але я стала сильною і подорослішала. Кеті (донька) для мене все. Нещодавно почала співати і хочу бути почутою», – каже жінка.

«А ви ніде не виступали до цього?» – спитав Сергій Притула.

«На такій великій сцені – ні. Це вперше», – відповіла Маша.

І після цього заспівала оперну пісню, яка без винятку здивувала і суворих суддів і глядачів. 

«Ви в житті дуже гарна дівчина, а коли співаєте то стаєте ще яскравішою і ще гарнішою, кажу Вам тільки  так», – сказав хореограф  Євгеній Кот.

Отак вчителька з Житомирщини пройшла кастинг шоу. Далі на неї чекають різні етапи змагань. 

Нагадаємо, Олександр Гангур з Бердичева відкрив перший випуск шоу «Україна має талант». Він вразив суддів запаморочливими трюками на колесі Сіра.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here