Home Цікаво На благодійному аукціоні можна придбати зустріч із адвокаткою Аллою Мусевич

На благодійному аукціоні можна придбати зустріч із адвокаткою Аллою Мусевич

733

Зустріч із адвокаткою та депутаткою обласної ради Аллою Мусевич можна придбати на благодійному аукціоні “Зустріч після перемоги”. Нині вже є бажаючі заплатити 700 грн, тож нова ставка має бути вищою.

Під час зустрічі Алла Мусевич розповість про двокатську діяльність, професійні лайфхаки та поділиться важливою інформацією.

У коментарі Першому житомирському Алла Мусевич розповіла, що зустріч буде неформальна за чашкою кави, але максимально корисна, як для колег, так і для майбутніх адвокатів:

“У цьому благодійному аукціоні беруть участь і судді, мої колеги. Тому у мене виникла довіра, тим більше кошти підуть на допомогу людям.

Сподіваюся, переможцю аукціону буде цікаво поспілкуватися з адвокатом, обговорити адвокатські будні, робочий процес, зустрічі з клієнтами. Також серед важливих тем – ототожнення адвоката з клієнтом, захист осіб, які підозрюються у вчиненні кримінальних порушень під час війни”.

Для того, щоб зробити ставку, потрібно перейти за постом нижче та в коментарях написати суму. Ставка вважається переможнною, якщо її ніхто не «переб’є» протягом 48 годин.

Також ставки можна робити анонімно. Для потрібно написати повідомлення на Фейсбук-сторінку Благодійного аукціону з номером лота та розміром ставки в приватні повідомлення.

Зустріч відбудеться після перемоги!

Довідково: Алла Мусевич – адвокатка, керівник стажування, працює в Регіональному центрі з надання  БВПД у Житомирській області, депутатка Житомирської обласної ради,  членкиня  Асоціації жінок-юристок України “ЮрФем”.

Під час зустрічі можна буде поговорити про будні адвокатів: робота із клієнтами, підготовка до судового процесу, готування промов у суді, поєднання роботи практика-адвоката із громадською діяльністю.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here